Een heerlijke amandelcake vol biscuitbolletjes en parelsuikers. Een topper! Je kunt er natuurlijk ook nog van alles aan toevoegen, nootjes, chocoladedruppels enz.
Werkwijze/dosering: 500 gram mix, 250 gram boter, 5 eieren. Verwarm de oven op 160 graden (hete lucht 150 graden). Roer de boter zacht en voeg mix en eieren toe. Mix het geheel 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake 55 minuten
Ingrediënten: Suiker, Tarwebloem, Tarwezetmeel, Emulgatoren (E471; E470a; E472e; E472b; E482; E477), Rijsmiddelen (E500; E450; E341; E334), Melkpoeder (magere), Maltodextrine, Plantaardige olie en vet (palm; raap), Tarwegluten, Zout, Verdikkingsmiddel (E415, E466), Moutmix (glucosestroop; gerststroop; moutextract), Gecarameliseerde suiker, Aroma's, Conserveermiddel (E202), Invertsuikerstroop