IRAMISU MIX GLUTENVRIJ 200G
BEREIDINGSWIJZE: Meng 200g mix en 500g koude slagroom in 4/5 minuten met een mixer tot een romig mengsel. Gebruik glutenvrije lange vingers (ca. 200g) of glutenvrije biscuit/sponge cake voor de bodem en tussenlaag. Giet 200ml koffiesiroop (of koude espresso met wat amandelextract) in een diep bord. Doop de helft van de lange vingers of biscuit in het mengsel en leg ze met de koffiekant naar boven in een ovenschaal. Verdeel de helft van het beslag over de laag en strijk dit glad. Herhaal beide stappen en zet de tiramisu minimaal 30 minuten in de koelkast. Strooi voor het serveren cacaopoeder over de tiramisu.
INGREDIËNTEN: Suiker, glucosestroop, kokosolie, maltodextrine, magere MELKpoeder, gemodificeerd aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: calcium alginaat (E404); stabilisatoren: difosfaten (E450), kaliumfosfaat E340; zuurteregelaar: natriumfosfaat E339; maïszetmeel, MELKeiwit, aroma’s, natuurlijk saffloeraroma, kleurstof: caroteen (E160a); azijnzure esters van mono- en diglyceriden van vetzuren (E472a), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471). Kan sporen bevatten van: eieren, soja en noten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.