BeschrijvingScrapcooking Spatel met Thermometer
Voedselthermometer van Scrapcoking met een elektrische sonde die wordt gebruikt om karamel te bewerken en chocolade te temperen met het siliconen spateluiteinde.
Temperatuurbereik: -50°C tot + 300°C.
Inclusief batterij.
De verpakking bevat de volgend
Voedselthermometer van Scrapcoking met een elektrische sonde die wordt gebruikt om karamel te bewerken en chocolade te temperen met het siliconen spateluiteinde.
- Temperatuurbereik: -50°C tot + 300°C.
- Inclusief batterij.
- De verpakking bevat de volgende talen: Frans en Engels.
- Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Buiten bereik van kinderen bewaren. Reinig de thermometer met een vochtige doek. Laat het gedeelte met de sonde niet weken en plaats het niet in de vaatwasser. Maak het uiteinde van de siliconen spatel met de hand of in de vaatwasser schoon.
- Afmeting: 24.9 x 4.4 x 2.1 cm.
Kleur groen of roze