BeschrijvingPizzamix glutenvrij ( de Bakzolder )
Pizzamix glutenvrij
Géén conseveringsmiddelen, palmolie en Azo kleurstoffen
Mix voor een lekkere, krokante, glutenvrije pizzabodem. Bereidingswijze: Meng 500 gram mix met 440 ml. water, 20 ml olijfolie, 10 gram zout en 4 gram gist met de vlindergarde
Pizzamix glutenvrij
Géén conseveringsmiddelen, palmolie en Azo kleurstoffen
Mix voor een lekkere, krokante, glutenvrije pizzabodem. Bereidingswijze: Meng 500 gram mix met 440 ml. water, 20 ml olijfolie, 10 gram zout en 4 gram gist met de vlindergarde op de middelste stand in 4 minuten tot een glad deeg. Laat het deeg rijzen op een warme plaats tot het twee keer zo groot is geworden. Rol het deeg uit en plaats op een ingevette bakplaat. Voeg pizzasaus en topping toe naar wens en bak de pizza ca. 20 minuten op 215 graden (heteluchtoven 200 graden).Kan sporen bevatten van melk, ei, soja en noten.
Ingrediënten: maiszetmeel, rijstmeel, inuline, verdikkingsmiddelen (E412) E464), psylliumhusk poeder, suiker