Een heerlijk kruidig kaasbrood met stukjes groenten. Perfect voor bij de borrel en makkelijk te maken.
Recept voor de Broodbakmachine Ingrediënten: 500 gram mix, 300 ml water. Plaats de ingrediënten in de broodbakmachine en volg de instructies van je machine voor een heerlijk geurend, versgebakken brood met kaas en kruiden.
Recept voor Handmatige Bereiding Ingrediënten: 500 gram mix, 300 ml water.
Mengen en kneden: Meng de mix met 300 ml water en kneed het deeg gedurende 20 minuten tot een glad geheel. Eerste rijs: Laat het deeg 45 minuten afgedekt rijzen op een warme plek. Vormen: Kneed het deeg opnieuw goed door en plaats het in een bakvorm of vorm kleine broodjes. Tweede rijs: Laat het deeg nogmaals 30 minuten rijzen. Bakken: Verwarm de oven voor op 210 graden (heteluchtoven 200 graden). Bak een groot brood ca. 30 minuten, kleine broodjes ca. 10 minuten op 200 graden (heteluchtoven 190 graden).
Ingrediënten Dextrose, specerijen, aroma, melk, gemodificeerd zetmeel, tarwebloem, maisbloem, zonnebloempitten, tarwegluten, maisgries, gistextract, gedroogde groenten, meelverbeteraars, smaakversterker (E621), olie, kaaspoeder, gejodeerd zout.
Tip: Serveer dit smaakvolle brood bij de borrel met een lekkere dip of gewoon zo, als hartige snack. Eet smakelijk!