Basis voor een gingerbread koekjeshuisje. Decoreer met royal icing en/of snoepjes
Bereidingswijze:
450 gram Gingerbread cookies mix,
200 gram boter in blokjes,
36 gram losgeklopt ei
Zorg dat alle ingredinten op kamer temperatuur zijn. Doe alle ingredienten in een grote kom en wrijf door de handen tot een samenhangend deeg.
Laat het deeg 1 uur opstijven in de koelkast. Rol het deeg vervolgens uit op een met bloem bestoven werkblad tot ca. 0,5 cm dikte. Steek de koekjes uit en bak ze in een voorverwarmde oven van 170øC (heteluchtoven 160øC) in ca. 15 minuten goudgeel. Laat de koekjes goed afkoelen en zet het huise met Royal icing in elkaar
Ingredienten: TARWEbloem, Suiker, LUPINEmeel (getoast), Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Glucosestroop (gedroogd), Dextrose, Invertsuikerstroop, Weipermeaat [MELK], Bakkerszout, Specerijen.;