***LET OP KORTE DATUM***
De nieuwste aanwinst in de FunCakes chocolade range zijn de Ruby Chocolade Melts. Met deze Ruby melts kun je prachtige en lekkere roze bonbons, candy barks en chocolade maken. Maar ze zijn ook perfect voor het maken van een drizzle over een toef of candy bark. Of doop je koekje op cupcake in de gesmolten melts voor een verrassend effect.
Bereidingswijze: Doe de melts in een voor de magnetron geschikte kom. Smelt op maximaal vermogen (±800W) in de magnetron. Roer elke 15-20 seconden de chocolade goed door, zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreidt. Stop met verwarmen zodra de chocolade bijna volledig gesmolten is (kleine stukjes mogen nog zichtbaar zijn). Blijf roeren totdat de chocolade opgelost is. Let op dat er geen water bij komt!
Ingrediënten: suiker (35,5%), cacaoboter (29,5%), melkpoeder (mager) (16,5%), melkpoeder (12,5%), cacaomassa (4,5%), natuurlijk aroma (vanille)