9.4
Funcakes

FunCakes Chocolade Melts Goud 200 g

€6,99
Op voorraad (1)
Verplichte velden:
    Gratis verzending >40 euro in NL (BE >60)
    9.4 score op Kiyoh en fysieke winkel
    Voor 16.00 besteld = zelfde dag verzonden
    Vanaf 3,99 verzendkosten in NL
    BeschrijvingFunCakes Chocolade Melts Goud 200 g
    Gebruik onze smeltchocolade voor het maken van bonbons, chocolade decoraties, glazuur of als drip of drizzle over taarten en cupcakes. Of dip verse aardbeien in de gesmolten chocolade! De chocolade melts kunnen eenvoudig worden gesmolten in de magnetron o

    Gebruik onze smeltchocolade voor het maken van bonbons, chocolade decoraties, glazuur of als drip of drizzle over taarten en cupcakes. Of dip verse aardbeien in de gesmolten chocolade! De chocolade melts kunnen eenvoudig worden gesmolten in de magnetron of au bain-marie. Ze zijn gemaakt van echte Belgische chocolade. Want wanneer je uren in de keuken hebt gewerkt aan een absoluut hemels showstuk, doe je het niet voor minder dan het beste.

    De chocolade is niet echt goud, dit is de naam van het type chocolade.

    Als je chocolade toevoegt aan gerechten om smaak toe te voegen (bijvoorbeeld bij het bereiden van mousse of bavarois). volstaat het meestal om de chocolade te smelten zonder bovenstaande uitgebreide stappen te doorlopen. Vanwege temperatuurverschillen kunnen de melts tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor de verwerking.

    • Smelt eenvoudig chocolade met deze FunCakes Chocolade Melts.
    • Deze chocolade kan gesmolten worden in de magnetron of au bain-marie.
    • Gebruik de smeltchocolade in mallen, voor het maken van bonbons, of creëer chocoladedecoraties, glazuur, drips en drizzles voor taarten.
    • Inhoud: 250 gram.
    • Bewaaradvies: Koel en droog bewaren, 8-20°C.

    Bereidingswijze: Doe de melts in een voor de magnetron geschikte kom. Smelt op maximaal vermogen (±800W) in de magnetron. Roer elke 15/20 seconden de chocolade goed door, zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreidt. Stop met verwarmen zodra de chocolade bijna volledig gesmolten is (kleine stukjes mogen nog zichtbaar zijn). Blijf roeren totdat de chocolade opgelost is. Let op dat er geen water bij komt!

    Ingrediënten: cacaoboter, suiker, melkpoeder (vol), suiker (melk), weipoeder (melk), melkpoeder (mager), suiker (gekarameliseerd), E322 (soja), aroma (vanille), zout.

    Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

    Dit product is: Halal gecertificeerd.

    Hoe kunnen we je helpen?Klantenservice:
    3422 klanten beoordelen ons met een 9.4 at
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    • 0
    Vergelijk productenVerwijder alle producten
      U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
    Categorieën
    Food productenTaartgereedschapSiliconen mallenToppersVerpakkingen & presentatieWorkshopsAanbiedingenEetbare printFeestartikelenKerstSinterklaascadeautipsBuy Gift CardGlutenvrijKlantenserviceMijn account