Beschrijvingde Bakzolder Kwark-Yoghurt bavarois
KWARK-YOGHURT BAVAROIS
Taart/cakevulling, kan ook als dessert!
Recept: 100 gram mix, 100 ml lauw water, 5 dl. ongesuikerde slagroom.
Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven
KWARK-YOGHURT BAVAROIS
Taart/cakevulling, kan ook als dessert!
Recept: 100 gram mix, 100 ml lauw water, 5 dl. ongesuikerde slagroom.
Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de slagroom. Als nagerecht even laten opstijven in de koelkast.
Ingr: Suiker, magere kwarkpoeder [MELK), dextrose,
gemodificeerd zetmeel E1414, gelatine,
yoghurtpoeder [MELK], aroma, voedingszuur E330, zout
100 gram