BeschrijvingDouble choc cake 500 gram ( de Bakzolder )
Double chocolate cake
Recept per cake: 500 gram mix, 100 ml water 100
gram ei (ca. 2 eieren). Verwarm de oven op 165 graden (hete lucht 150 graden). Meng alle ingrediënten en mix het geheel 5 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een
Double chocolate cake
Recept per cake: 500 gram mix, 100 ml water 100
gram ei (ca. 2 eieren). Verwarm de oven op 165 graden (hete lucht 150 graden). Meng alle ingrediënten en mix het geheel 5 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake ca. 45 minuten. Voor het maken van grote tulband 800 gram mix gebruiken. Deze cake blijft wat lager. Lekker met kersenbavarois en wat slagroom/mascarpone.
Ingrediënten: Suiker, tarwebloem, plantaardige olie (raapzaad, palm), cacaomassa. glucosestroop, magere cacaopoeder, zetmeel, rijsmiddel E450, E500, 336, lactose, zout (0.4%), cacaoboter, melkelwit, dextrose, aroma, verdikkingsmiddel E415, emulgator E322 [SOJA]