BeschrijvingLemoncurd cake mix glutenvrij 350g ( tasty me )
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 180°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400g mix, 145g zachte (room)boter en 220g eieren (4,5 stuks mt M) in 3 minuten op matige snelheid tot een stevig en bleek beslag.
- BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 180°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng 400g mix, 145g zachte (room)boter en 220g eieren (4,5 stuks mt M) in 3 minuten op matige snelheid tot een stevig en bleek beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 145g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø 20 cm. Baktijd (midden van de oven): eerst 5 minuten op 190°C, daarna 40 minuten op 160°C. Haal daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
- INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, emulgatoren: E475, E433; bevochtigingsmiddel: E420; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zuurteregelaar: E575; aroma's, zout. Kan sporen bevatten van: eiwitten van melk, ei, sojabonen en noten, sesam en mosterd.