BeschrijvingMix voor Sloffenbodem 500g ( de Bakzolder )
Mix voor sloffenbodem
Voor 1 sloffenbodem
Met de Bakzolder mix voor sloffenbodem maak je de lekkerste en prachtige sloffen. De mix is ook geschikt voor het maken van gevulde koeken en kano’s. Recept: 250 gram mix, 85 gram boter, 1/2 ei. Meng de mix me
Mix voor sloffenbodem
Voor 2 sloffenbodems
Met de Bakzolder mix voor sloffenbodem maak je de lekkerste en prachtige sloffen. De mix is ook geschikt voor het maken van gevulde koeken en kano’s. Recept: 250 gram mix, 85 gram boter, 1/2 ei. Meng de mix met het ei en de boter en kneed tot een stevig deeg. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 8mm en bekleed hiermee de ingevette sloffenring. Vul de bodem met een laagje amandelspijs en laat hierbij ca.1 cm van de rand vrij. Afbakken op 180 graden in ca. 30 minuten.Recept: 250 gram mix, 85 gram boter, 1/2 ei Meng de mix met het ei en de boter en kneed tot een stevig deeg. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 8mm en bekleed hiermee de ingevette sloffenring. Vul de bodem met een laagje amandelspijs en laat hierbij ca.1 cm van de rand vrij. Afbakken op 180 graden in ca. 30 minuten.
Ingrediënten: Tarwebloem, Suiker, Lupinemeel, Rijsmiddelen (E450; E500), Maïszetmeel, Natuurlijke aroma
Voedingswaarde per 100 gram: Soort Waarde Energy (kJ) 1,497 Energy (Kcal) 357 Vet (g) 0 Vet (waarvan verzadigd) (g) 0 Koolhydraat (g) 78 Koolhydraten (waarvan suikers) (g) 36 Eiwit 2 Vezels (g) 7 Zout (g) 1 Natrium 558
Bewaren: Koel en droog bewaren.