Werkwijze/dosering:
Broodbakmachine:
500 gram mix 320 ml water
Recept handmatige bereiding:
Mix mengen met water en 20 min. kneden. Afgedekt laten rijzen op een warme plek ca. 45 min.Deeg platdrukken en doorslaan, door kneden, opbollen. Deeg in vorm of maak kleine broodjes Weer laten rijzen 30 min. Oven voorverwarmen op 220 gr., kleine broodjes 210 gr. Voor heteluchtoven wat lager. Afbakken in ca. 30 min. kleine broodjes in ca. 8-10 minuten.
Ingrediënten:
TARWEbloem, geëxtrudeerde maïsgries, TARWEgluten, tomatenpoeder, plantaardige olie (raapzaad), tomaten,, gejodeerd zout (1,6 %), aroma [TARWE, SOJA], rode paprika, zetmeel, emulgator E472e, E471, kruiden, suiker, specerijen, dextrose, maltodextrinen, uien, plantaardig eiwithydrolysaat, volkorenTARWEmeel, TARWEvezel, meelverbeteraar E300, E920, specerijenextract, enzym [TARWE], pizzakruiden, Gist
Voedingswaarde per 100 gram:
Soort Waarde Energy (kJ) 1423 Energy (Kcal) 336 Vet (g) 1,4 Vet (waarvan verzadigd) (g) 0,2 Koolhydraat (g) 66,4 Koolhydraten (waarvan suikers) (g) 4,3 Eiwit 14,1 Vezels (g) 2 Zout (g) 2,00
Bewaren: Koel en droog bewaren.