De Bakery Emulsions van LorAnn zijn uniek in de markt door de heerlijk rijke en volle smaak. Ze zijn perfect te gebruiken bij hoge temperaturen en andere veeleisende situaties. Voeg de smaak toe aan het beslag van je taart, cake, bodem, koekjes of bijvoorbeeld cupcakes. Of gebruik het door je vulling, frosting of dessert.
Deze Bakery Emulsion Cherry heeft een heerlijk rijke smaak, precies wat je verwacht van een kersensmaakstof.
De emulsie is op waterbasis en dus alcoholvrij. Door geen alcohol te gebruiken, maar natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.
Ingrediënten: water, propyleenglycol, natuurlijk- en kunstmatig aroma, zuurteregelaar: E330, gemodificeerd maïszetmeel, xanthaangom.
Kan sporen bevatten van: ei, aardnoten (pinda's), soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.
Dit product is: Kosher gecertificeerd.
Oplosbaar in water