Deze Red Velvet Emulsie geeft je Red Velvet cake de perfecte kleur en smaak!
De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.
Ingrediënten: water, propyleenglycol, kleurstof: E129, xanthaangom, alcohol, kleurstof: E133, natuurlijk- en kunstmatig aroma.
E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.
Kan sporen bevatten van: ei, aardnoten (pinda's), soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.
Dit product is: Kosher gecertificeerd, glutenvrij.
Oplosbaar in water