BeschrijvingChocolate & hazelnut cookies mix glutenvrij 350g
Glutenvrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
Benodigdheden: voor ca. 20 koekjes (10 cm): 350g mix, 140 g (room)boter of plantaardige
margarine, 43 g ei (is 1 ei maat S), schaal, mixer met deeghaken, deegroller, non-stick m
- Glutenvrij - Lactose vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
- Benodigdheden: voor ca. 20 koekjes (10 cm): 350g mix, 140 g (room)boter of plantaardige
margarine, 43 g ei (is 1 ei maat S), schaal, mixer met deeghaken, deegroller, non-stick mat (of
een beetje Boekweit-of aardappelzetmeel), bakpapier en koekuitstekers. Eventueel nog extra
noten en chocoladestukjes. - BEREIDINGSWIJZE: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Oven voorverwarmen
op 150°C (hete lucht) of 165°C. Meng de mix met de boter en klop tot het mengsel brokkelig
wordt. Voeg het ei toe en klop tot het glad is. Rol het deeg uit op een niet-plakkende ondergrond
(mat of op een beetje meel). Steek koekjes van ca. 10cm uit. Bak in ca. 20/25 minuten gaar.
*TIP: voeg nog extra hazelnoten en bijvoorbeeld witte chocoladestukjes toe voor extra crunch. - INGREDIËNTEN: rijstmeel, suiker, maïszetmeel, cacao (4,8%), hazelnootmeel (4,8%), smaakstoffen,
emulgatoren: polyglycerolesters van vetzuren, polyoxyethyleensorbitanmonooleaat; verdikkingsmiddelen:
guargom, carboxymethylcellulose; rijsmiddel: natriumbicarbonaat; zuurteregelaar: glucono-delta-
lacton; zout. Kan sporen van melk, eieren, sojabonen, andere noten, mosterd en sesamzaad bevatten.
Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en
warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen
dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de
meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.