Ontdek de All-in Mix voor Maisbrood, een handige en veelzijdige mix waarmee je snel en eenvoudig een heerlijk maisbrood kunt bakken. Deze mix is perfect voor zowel de broodmachine als handmatige bereiding.
Recept voor de broodmachine: Meng 500 gram mix met 350 ml water. Volg de instructies van je broodmachine voor het beste resultaat.
Recept voor handmatige bereiding: Meng 500 gram mix met 350 ml water en kneed het deeg 20 minuten tot een soepel geheel. Laat het deeg ongeveer 45 minuten afgedekt rijzen op een warme plek. Druk het deeg daarna plat en sla het door. Kneed het deeg nogmaals goed en bol het op. Plaats het deeg in een bakvorm en laat het nogmaals 60 minuten rijzen. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 graden Celsius (heteluchtoven 200 graden Celsius). Voor kleine broodjes is de baktijd ongeveer 8-10 minuten op 210 graden Celsius (heteluchtoven 195 graden Celsius).
Ingrediënten: tarwebloem, maisbolletjes, maismeel, tarwegluten, gepelde zonnebloempitten, geroosterde sojastukjes, gejodeerd zeezout, gedroogde gist, niet gehard plantaardig vet (palm), droge melkbestanddelen, emulgator (E482), mono- en diglyceriden (E472e), sojalecithine, sojabloem, suiker, lupinemeel, gemende specerijen (koriander), meelverbetermiddel (ascorbinezuur, E920), enzymen. Kan sporen bevatten van sesamzaad, noten, en melk.
Met de All-in Mix voor Maisbrood bak je snel en eenvoudig een smaakvol maisbrood met een heerlijke korst en een zachte, luchtige binnenkant. Voeg alleen water toe en laat de mix de rest doen!