Gluten vrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
BENODIGDHEDEN voor het vullen en afsmeren van 1 taart: 150 g mix, 100 ml water en 100 ml
halfvolle melk. Mixer. Halveer het gehele recept voor het opspuiten van ca. 24 cupcakes.
BEREIDINGSWIJZE: Mix ca. 3-4 minuten met een (hand) mixer op hoge snelheid. Laat eventueel nog wat
extra opstijven in de koelkast. Lekker met smaakstof. Makkelijk te kleuren met gel of vloeibare kleurstof.
Na bereiding ca. 2 dagen goed.
INGREDIËNTEN: suiker, glucosestroop, niet-gehydrogeneerde kokosolie, melkeiwitten,
maïszetmeel, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddelen: E401, E466, E471, E472.
Kan sporen bevatten van: eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur
op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De
mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de
mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste
mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.