Een van de grootste bak trends van de laatste jaren! Cakesicle mallen! Deze traktaties zijn leuk voor elke gelegenheid en kan je in elke gewenste kleur maken, decoreer ze met de juiste sprinkles voor het thema af te maken!
Mal om mini magnum popsicles mee te maken.
Gebruiksaanwijzing:
1. Bak de cake in een cakeblik, laat deze afkoelen en verkruimel deze dan helemaal.
2. Maak botercreme volgens de aanwijzingen op de verpakking van de botercreme.
3. Smelt de chocolade of decomelts en kleur deze met colourmill kleurstoffen. Chocolade is lekkerder, maar deze moet je wel goed tempereren anders krijg je het niet goed uit de mal. Decomelts zijn makkelijker, deze hoef je enkel te smelten in de magnetron en kan eigenlijk niet mis gaan, de smaak is echter wel minder.
4. Vul de mal met een dun laagje chocolade/deco melts en doe het stokje in de mal en laat deze hard worden. Vul de mal daarna met een tweede dunne laag. Zorg dat de zijkanten ook helemaal bedekt zijn.
5. Meng de verkruimelde cake samen met de botercreme en rol hier stevige balletjes van. Druk deze in de mal boven de chocolade/decomelts zodat deze net iets onder de rand van de mal gevuld zijn met cake. Eventueel kan je het stokje voorzichtig verwijderen, of hier om heen vullen.
6. Breng aan de bovenkant van de mal nog een laagje chocolade/decomelts aan.
7. Doe de mal +/- een half uur in de vriezer en haal de popsicles er daarna voorzichtig uit. Omdat de mal van siliconen is moet dit niet al te lastig zijn.