BeschrijvingYoghurt kers bavarois ( de Bakzolder )
Yoghurt-kers bavarois 100 gram.
Mix voor de bereiding van bavarois.
Werkwijze/dosering: 100 gram mix, 100 ml lauw water, 5 dl. ongesuikerde slagroom.
Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de
slagroom.
Ingrediënten:
S
Yoghurt-kers bavarois 100 gram.
Mix voor de bereiding van bavarois.
Werkwijze/dosering: 100 gram mix, 100 ml lauw water, 5 dl. ongesuikerde slagroom.
Klop de slagroom op. Meng de mix met het water en spatel dit door de
slagroom.
Ingrediënten:
Suiker, dextrose, yoghurtpoeder [MELK], gemodificeerd zetmeel E1414,
gelatine, kwarkpoeder [MELK], aroma, kersen, zetmeel, kleurstof E162,
voedingszuur E330, zout.
Voedingswaarde per 100 gram:
Soort Waarde
Energy (kJ) 1600
Energy (Kcal) 383
Vet (g) 0
Vet (waarvan verzadigd) (g) 0
Koolhydraat (g) 83,0
Koolhydraten (waarvan suikers) (g) 70,0
Eiwit (g) 12,0
Vezels (g) 0
Zout (g) 1,1
Allergie-informatie: Zie de vetgedrukte ingrediënten.
Bewaren: Koel en droog bewaren.