Frambozen / witte chocolade cake
Recept 500 gram mix, 250 gram boter, 5 eieren.
Roer de boter zacht en voeg de mix en eieren toe. Mix het geheel 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake ca. 55 minuten op 160 graden, hete lucht 150 graden.
Tip!: Spuit de cake na het afkoelen eens op met frambozenbavarois en verse frambozen!
Ingrediënten: Suiker, Tarwebloem, White chocoladestukjes (suiker, volle
melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder), Emulgator (E322 [sojal
Framboos, Appel, Rijsmiddelen (E450, E500), Fructosesiroop. Emulgatoren
(E472b, E477), Zout, Natuurlijke aroma, Glucosestroop (gedroogd).
Rijstmeel, Melkpoeder (magere), Verdikkingsmiddelen (E415, E440),
Aroma (Melk), Palmolie, Zuurteregelaar (E330), Kleurstof (E160b)