Soezen lukken voortaan altijd met deze makkelijke mix!
Recept voor ca. 30 grote soezen. 300 gram mix, 270 ml. koud water, 8 eieren op kamertemperatuur. Meng alle ingrediënten en mix 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een spuitzake en spuit de soezen op, een met bakpapier beklede, bakplaat. Bak de soezen ca. 25-30 minuten op 210 graden tot soezen droog en goudbruin zijn. Vul de soezen met slagroom/banketbakkersroom en garneer ze met bijv. smeltchocolade of een van de Bakzolder gebak glazuren. De soezen kunnen ook bewaard worden in de vriezer.
Product: Mix voor soezen 300 gram Omschrijving:
Mix voor de bereiding van soezen. Werkwijze/dosering: Voor ca. 30 grote soezen. 300 gram mix, 270 ml. koud water, 8 eieren op kamertemperatuur. Meng alle ingrediënten en mix 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een spuitzake en spuit de soezen op, een met bakpapier beklede, bakplaat. Bak de soezen ca. 25-30 minuten op 210 graden tot soezen droog en goudbruin zijn.
Ingrediënten: Tarwezetmeel, Plantaardige olie en vet (palm), Maïszetmeel, Glucosestroop (gedroogd), Tarwebloem, Gemodificeerd zetmeel, Rijsmiddelen (E450; E500), Melkweiwit, Zout, Aroma (Melk)
Voedingswaarde per 100 gram: Soort Waarde Energy (kJ) 2,104 Energy (Kcal) 503 Vet (g) 27 Vet (waarvan verzadigd) (g) 13 Koolhydraat (g) 60 Koolhydraten (waarvan suikers) (g) 1 Eiwit 1 Vezels (g) 1 Zout (g) 2 Natrium 938
Allergie-informatie: Zie de vetgedrukte ingrediënten. Bewaren: Koel en droog bewaren.