BeschrijvingAppel - Kaneel cake 500 gram ( de Bakzolder )
Recept cake: 500 gram mix, 250 gram boter of margarine, 250 gram eieren (ca. 5 stuks). Roer de boter zacht en voeg de mix en eieren toe. Mix het geheel 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake ca. 55 minu
Recept cake: 500 gram mix, 250 gram boter of margarine, 250 gram eieren (ca. 5 stuks). Roer de boter zacht en voeg de mix en eieren toe. Mix het geheel 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake ca. 55 minuten op 160 graden, hete lucht 155 graden.
Tip: Voeg voor het bakken een vers appeltje toe, dat maakt het nog lekkerder! En vul de cake eens, na het bakken, lekker met de appel-kaneel bavaroise.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, sojabloem, rijsmiddel (E450, E500), emulgator (E471, E472b). melkeiwit, aroma, verdikkingsmiddel (E415), Keurstof (E101), stabilisator (E341) gedroogde appelstukjes kaneelpoeder