BeschrijvingCHOCO CUPCAKE / CAKE MIX GLUTENVRIJ 400g
Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat
alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks
mt
- Glutenvrij - Lactosevrij - Geen Palm Oil - Geen Gehydrogeneerde vetten .
- BEREIDINGSWIJZE: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat
alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. meng 400 g mix, 150 g boter en 200 g eieren (4 stuks
mt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150 g zaadolie
zoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het
beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten.
Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20 cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C
(heteluchtoven 160°C).
- INGREDIËNTEN: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, cacao (5%), bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren (plantaardig) :
E475, E433; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma’s, zout, zuurteregelaar:
E575. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, sojabonen en noten. Droog en koel bewaren.
Vermijd warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan
daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten..