CREME BRULEE MIX GLUTENVRIJ 200G
BEREIDINGSWIJZE: Meng 200g mix, 340g melk en 800g slagroom in een steelpan en roer dit tijdens het verwarmen continue door tot dat het bijna kookt. Giet het mengsel in ovenvaste, lage schaaltjes en laat ze in de koelkast minimaal 1 uur opstijven. Bestrooi het dessert met basterdsuiker en brand er met een crème brûlée brander een mooi laagje op en serveer direct. Geen brander? Zet de schaaltjes kort onder de grill in de oven.
INGREDIËNTEN: Suiker, glucosestroop, magere MELKpoeder, maltodextrine, dextrose, maïszetmeel, rijstzetmeel, verdikkingsmiddel: carrageen (E1007); aroma, kleurstoffen: curcumine (E100), caroteen (E160a). Kan sporen bevatten van: melk, eieren, soja en noten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Allergenen: Amandel en hazelnoot
VOEDINGSWAARDE PER: 100G Energie 1524kJ / 359 kcal Vetten 0,1g- Waarvan verzadigde vetzuren 5,1g Koolhydraten 85g- Waarvan suikers 69g Vezels15g Eiwitten 4,1g Zout0,18g
GEPRODUCEERD IN :Europa/EU