CHOCO MOUSSE DESSERT MIX GLUTENVRIJ 200G
BEREIDINGSWIJZE: Mix 200g mix, 120g koude melk en 200g slagroom gedurende 3-4 minuten met een mixer tot een luchtig mengsel. Schep het mengsel met een lepel in een spuitzak (of een plastic boterhamzakje waar je een klein hoekje uit knipt) en vul hiermee mooie (glazen) serveerschaaltjes. Laat wat ruimte over om garnering toe te kunnen voegen. Dek de schaaltjes af met keukenfolie en zet ze een aantal uren in de koelkast om op te stijven. Strooi vlak voor het opdienen ter decoratie geraspte kokossnippers, choco vlokken, of een toef slagroom over de schaaltjes en top af met wat vers fruit. Tip: combineer ook eens met onze Caramel mousse.
INGREDIËNTEN: Suiker, cacaopoeder, kokosolie, glucosestroop, magere MELKpoeder, MELK-eiwit, maïszetmeel, pure chocolade 0,5% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine (E322), aroma); aroma, stabilisator: kaliumfosfaat (E340); zout, verdikkingsmiddel: natrium carboxymethylcellulose (E466); emulgatoren: azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren (E472a), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471). Kan sporen bevatten van: eieren, soja en noten. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen. De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
VOEDINGSWAARDE PER: 100G Energie 1989kJ / 476kcalVetten 24g- Waarvan verzadigde vetzuren 21g Koolhydraten 54g- Waarvan suikers 41g Vezels 9,2g Eiwitten 7,2g Zout 0,37g
GEPRODUCEERD IN :Europa EU