9.4
Brand New Cake

BrandNewCake Biscuit-mix 4kg

€22,99
Handig mee te bestellen:

Bakzolder Aardbeien bavarois 100 gram ( de Bakzolder )(+ 3,25)

Funcakes Mix voor Botercrème 500g(+ 4,89)

PME PME Cake Leveler Small / Taartzaag -30 cm-(+ 5,75)

Brand New Cake Taartdoos 25x25x15cm zv(+ 1,50)

RVS scraper 20cm(+ 7,99)

Niet op voorraad
Verplichte velden:
    Toevoegen
    Gratis verzending >40 euro in NL (BE >60)
    9.4 score op Kiyoh en fysieke winkel
    Voor 16.00 besteld = zelfde dag verzonden
    Vanaf 3,99 verzendkosten in NL
    BeschrijvingBrandNewCake Biscuit-mix 4kg
    Brand New Cake Biscuit-mix 4kg Maak heel makkelijk de lekkerste taartbodems met de Brand New Cake Biscuit-mix. Aan de mix hoef je alleen maar eieren en water toe te voegen. Met een biscuitbodem kun je diverse taarten maken voor verschillende gelegenheden

    Brand New Cake Biscuit-mix 4kg
    Maak heel makkelijk de lekkerste taartbodems met de Brand New Cake Biscuit-mix. Aan de mix hoef je alleen maar eieren en water toe te voegen. Met een biscuitbodem kun je diverse taarten maken voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kun je de biscuits ook in dunnere bodems snijden, zodat je er een heerlijke crème, room of jam tussen kunt plaatsen. Op deze manier maak je een taart helemaal naar je eigen wens! 

    De biscuitmix is kant-en-klaar en direct te gebruiken!
    Met deze biscuitmix maak je in een handomdraai het beslag voor een heerlijke luchtige biscuitbodem. De mix is kant-en-klaar en je hoeft er alleen maar water en eieren aan toe te voegen. Daarna kun je de bodem in de oven plaatsen. Na het bakken kun je de biscuit eventueel horizontaal doormidden snijden met een Taartzaag / Kapselzaag om de taart dan te kunnen vullen met room of jam. Met deze biscuitmix is eindeloos te variëren! 

    Recept voor biscuit van Ø 24 - 26 / 20 x 20 cm
    330 gram biscuitmix, 35 ml / gram water, 4 eieren maat M (± 250 gram). 

    Werkwijze

    1. Verwarm de ven voor op 175 °C (heteluchtoven 160 °C). 
    2. Meng alle ingrediënten door elkaar. 
    3. Klop het beslag in 7 - 8 minuten op de hoogste snelheid. 
    4. Vervolgens 2 - 3 minuten verder op lage snelheid. 
    5. Vet de bakvorm in.
    6. Vul de ingevette bakvorm met het beslag. 
    7. Bak de biscuit in 30 - 35 minuten gaar. 


    Ingrediënten
    Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgatoren E472b, E477, rijsmiddelen: E500, E341, E450, E336, E575, gedroogde glucosestroop, magere melkpoeder, zout, verdikkingsmiddel: E415. Kan sporen van glutenbevattende granen, ei, soja, melk en lupine bevatten.
    Voor allergenen, zie vet gedrukte ingrediënten.

    Voedingswaarde per 100 gram
    Energiewaarde: 165d kJ / 395 kcal
    Vetten: 3,1 g
    waarvan verzadigd: 2,7 g
    Koolhydraten: 87,6 g
    waarvan suikers: 44,5 g
    Eiwitten: 3,6 g
    Zout: 1,478 g

    Bewaaradvies: droog en koel bewaren. 

    Specificaties

    • Inhoud: 4 kg
    Hoe kunnen we je helpen?Klantenservice:
    3422 klanten beoordelen ons met een 9.4 at
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    • 0
    Vergelijk productenVerwijder alle producten
      U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
    Categorieën
    Food productenTaartgereedschapSiliconen mallenToppersVerpakkingen & presentatieWorkshopsAanbiedingenEetbare printFeestartikelenKerstSinterklaascadeautipsBuy Gift CardGlutenvrijKlantenserviceMijn account