400 gram Mix voor Lemon Cake
200 gram zachte boter
200 gram ei (circa 4 stuks)
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige smeuge massa. Voeg eerst de Bake Delicious Lemon cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingredienten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag.
Vul een licht ingevet cakeblik tot 2/3 met het beslag.
Bak de cake in 50-65 minuten in de oven op 160 graden.
Controleer met een sateprikker of de cake droog is.
Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen.
Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek.
Ingredienten: suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, glucosestroop (gedroogd), zetmeel, voorverstijfselde tarwebloem, kleurstof: E100, rijsmiddel: E450i, emulgator: E475, E433, tarwezetmeel, rijsmiddel: E500II, bakkerszout, plantaardige olie (raapzaad) verdikkingsmiddel: E415, aroma