Heerlijke luchtige chocolade biscuit mix die ook nog eens lactose vrij is.
Bereidingswijze Chocolade Biscuit/Kapsel (Voor een ronde bakvorm van ca. 20cm)
350 gram Bake Delicious Chocolade biscuitmix
280 gram ei
35 gram water
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe de Bake Delicious Chocolade biscuitmix, de eieren en het water in een kom.
Zet de mixer met garde op de hoogste stand en meng de ingrediënten in 7 tot 10 minuten tot een glad en luchtig beslag. Vul de ingevette bakvorm voor 1/2 2/3 met het beslag. Bak de biscuit/kapsel in 35-40 minuten in de oven op 175 graden (heteluchtoven 160 graden) Let op: de oven tussentijds niet openen! Na ó van de baktijd is dit wel mogelijk. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt.
Ingrediënten: Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, CACAOpoeder (SOJA), Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Stabilisator: E466, Bakkerszout, Verdikkingsmiddel: E415.