BrandNewCake Cheesecake-mix 400g
Cheesecake, lekker voor bij de koffie, bij de thee, maar ook heerlijk als dessert! Ga je voor een classic cheesecake, of toch liever voor een cheesecake met een verassende touch. Met de bakmix voor cheesecake van Brand New Cake was een cheesecake maken nog nooit zo makkelijk. Wie ga jij verassen met een verrukkelijk stukje cheesecake?
Recept
200 gram Brand New Cake Cheesecake-mix, 320 gram roomkaas, 4 eieren M (200 g), 200 ml water, 75 gram slagroom.
Benodigdheden
Springvorm, bakpapier, Brand New Cake bakspray.
Werkwijze
1. Breng alle ingrediënten op kamertemperatuur.
2. Verwarm de oven voor op 110°C (heteluchtoven 100°C).
3. Meng de roomkaas met de mix voor cheesecake en het ei tot een gladde massa. Voeg het water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben. Als laaste de slagroom toevoegen en kort laten meedraaien.
4. Bak de cheesecake in ca. 100 minuten gaar.
5. Je kunt de cheesecake na het bakken eventueel decoreren met een heerlijke saus, verse vruchten, chocolade of stukjes noot.
Tip: Wil je een lekkere koekbodem onder je cheesecake? Vermaal dan 200 gram koekjes en roer dit samen met 75 gram gesmolten boer. Verdeel het koekmengsel over de bodem en druk het goed aan, dit kan met de bolle kant van een eetlepel. Laat het koekmengsel even een half uurtje hard worden in de oven. Vervolgens verdeel je het cheesecake-mengsel over de bodem en bak je het als geheel.
Ingrediënten
Suiker, tarwebloem, dextrose, gemodificeerd zetmeel E1414, tarwezetmeel, lactose, plantaardige olie, weipoeder (melk), glucosestroop, verdikkingsmiddel E412, aroma, emulgator E472b, E477, magere melkpoeder, voedingszuur E330, zout, melkeiwit.
Voor de allergenen, zie vet gedrukte ingrediënten.
Voedingswaarde per 100 g
Energie: 1.654 kJ / 396 kcal
Vetten: 3,5 g
waarvan verzadigd: 3,1 g
Koolhydraten 85,5 g
waarvan suikers 56,9 g
Eiwitten 3,2 g
Zout 0,4 g.
Specificaties
- Inhoud: 400 gram
- Geschikt om twee cheesecakes te maken
- Droog en koel bewaren