Bereidingswijze Carrot Cake
Voor 1 cake van +/- 20cm
500 gram Bake Delicious Carrot Cake mix
225 gram Zachte boter
250 gram Ei (ca 5 stuks)
200 gram Geraspte Wortel/winterpeen
70 gram (gebroken) walnoot
70 gram Rozijnen/
Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe de Bake Delicious Carrot Cakemix de zachte boter en de eieren in een kom. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingrediënten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag. Spatel de wortel, rozijnen en de walnoten door het beslag. Vul de licht ingevette bakvorm tot 4/5 met het beslag. Bak de Carrot Cake in 75 tot 90 minuten in de oven op 170 graden. (heteluchtoven 160 graden) Controleer met een satprikker of de cake droog is.
Neem de Carrot cake uit de oven en laat deze op een rooster afkoelen.
Ingrediënten: Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, Glucosestroop (gedroogd), Zetmeel, Voorverstijfselde TARWEbloem, Rijsmiddel: E450i, Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Verdikkingsmiddel: E415, Specerijen, Sinaasappelschillen.
Deze mix is lactose vrij