Bereidingswijze:
250 gram Redvelvet cookies mix,
110 gram boter in blokjes,
20 gram losgeklopt ei
voor 10-12 Redvelvet cookie Zorg dat alle ingredienten op kamer temperatuur zijn. Doe alle ingredienten in een grote kom en wrijf door de handen tot een samenhangend deeg. Laat het deeg 1 uur opstijven in de koelkast. Rol het deeg vervolgens uit op een met bloem bestoven werkblad tot ca. 0,5 cm dikte. Steek de koekjes uit en bak ze in een voorverwarmde oven van 170C (heteluchtoven 160C) in ca. 12-15 minuten. Laat de koekjes afkoelen en decoreer ze naar wens.
Ingredienten: TARWEbloem, Suiker, Volle cacaopoeder, LUPINEmeel (getoast), Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Glucosestroop (gedroogd), Dextrose,
Invertsuikerstroop, Weipermeaat [MELK], Kleurstof E124, Bakkerszout, Specerijen . waarschuwing: '(E-nummer) kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beinvloeden.