Churros zijn altijd lekker en niet moeilijk om te maken! Het is weer wat anders dan koekjes of cupcakes.
Bereidingswijze
200 gram Bake Delicious Churrosmix
145 gram water
100 Gram Ei
Doe de Bake Delicious Churrosmix, ei en het water in een kom.
Meng dit met een spatel in minder dan een minuut tot een kleffe deegbal.
Doe het deeg in een stevige spuitzak met kartelspuit van 0.6mm tot 10mm (bijvoorbeeld 1M of 4B) .
Bakken:
Verhit een laagje van 4 A 6 cm arachideolie of zonnebloemolie in een pan tot 190 graden of gebruik een elektrische frituurpan.
Spuit het deeg uit de spuitzak direct in de hete olie.
Draai de churros na ongeveer 2,5 minuten.
Bak de churros in 4 tot 5 minuten goudbruin.
Laat de churros uitlekken op keukenpapier.
Tip: Bestrooi de churros na het bakken met een suiker/kaneel mengsel of dip de churros in gesmolten chocolade.
Let op gebruik altijd een kartel spuit. Gladde Churros kunnen open ploffen tijdens het bakken.
Ingredinten: TARWEbloem, Voorverstijfselde TARWEbloem, Gedeeltelijk gehard plantaardig vet (palm), Eipoeder (scharrel), Suiker, Glucosestroop (gedroogd), Stabilisator: E412, Stabilisator: E451i, MELKeiwit, Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Kaneel, Specerijen, Natuurlijk aroma.;