Bereidingswijze Aardbei Chocolade Cake
Voor 1 cake
Bakvorm van +/- 20cm
480 gram Bake Delicious Aardbei Chocolade
200 gram zachte boter
200 gram ei ca 4 stuks
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige smeuge massa. Voeg eerst de Bake Delicious Aardbei Chocolade cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingredienten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag. Vul een licht ingevet cakeblik tot 2/3 met het beslag. Bak de cake in 50-65 minuten in de oven op 140 graden. (heteluchtoven 135 graden) Controleer met een satprikker of de cake droog is, of gebruik een speciale baking thermometer. Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen. Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek.
Ingredienten: Suiker, TARWEbloem, Chocoladestukjes (suiker, CACAOmassa, CACAOboter, dextrose, emulgator: E322, natuurlijk vanille aroma), TARWEzetmeel, Glucosestroop (gedroogd), Zetmeel, Voorverstijfselde TARWEbloem, Rijsmiddel: E450i, Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Verdikkingsmiddel: E415, Aroma, Rode radijs concentraat.